ápr
6

négy hónaposként

| Szerző: Andul | 11:48 am

Mit is tudok már négy hónaposként?

Hangosan nevetek, gagyogok, a magánhangzók közül remekül tudom mondani : e, ö

Sőt! Időnként sikoltok egy nagyot, majd megijedek a saját hangomtól. :-)

Hang alapján keresem az arcokat és boldogan rámosolygok, ha megtalálom, de pláne ha ismerős! Fontos számomra az érintés, a testi kapcsolat. Odabújok ahhoz, akinél vagyok.

Szeretek nézelődni a világban, így külön öröm, amikor sétálni indulunk. Persze, nem a babakocsival, mert abból semmit nem látok ki.

Már jó ideje négy óránként eszem, de még mindig csak szopizok. Azt írják az okos könyvek, hogy fél éves koromtól javasolt az egyéb szilád étel. Azért az alma után a répát is megkóstolnám. A mézzel nagyim beletrafált a közepébe! A neten sok sok cikk és fórum azt írja, hogy csak 1 éves kortól javasolt étel. :-( Mondjuk, nem lett bajom tőle.

Az éjszakát mondhatni végig alszom, szüleim nagy örömére. Ennek ellensúlyozására azonban napközben viszonylag keveset alszom. Azonban ha elég jól lefárasztanak, akkor ebéd után egy nagyot is képes vagyok aludni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mimom.blog.hu/api/trackback/id/tr794367442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása